Artikler om Kunstgreb

Hun hjælper DRs værter med at være sig selv
Vi kender Marina Bouras fra rollen som vicepolitimester Marie Wied i DRs dramaserie 'Ørnen', men syv år efter går skuespillerinden igen rundt i DR. Uddannelsen som kunstgrebsinnovatør giver hende tre måneders virksomhedsforløb i DR Programudvikling.

"Vi har mange forskellige roller i hverdagen, så det handler om at blive klar over, hvilken rolle man gerne vil vise i den pågældende sammenhæng: Hvilke overbevisninger har du, hvordan vil du præsentere dig selv osv." Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR

Læs artiklen fra dr.dk, 19.05.11 >


Indlever og udlån dine egne værker
...
Kunstgrebs Innovatørerne Lisa Kahn og Nina Voss har haft en central rolle i udførelsen af  at skabe det kommende undergrundsbibliotek på Herlev Bibliotek.

Læs artiklen fra Herlevbladet, 31/5 2011 >

Natåbent med drømme-tema
...
Stine Ofelia Kildevang og Pernelle Fagerlund har i samarbejde med Allerød Handelsforening og Allerød Nyt udarbejdet temaet Allerøddrømme.

Læs artiklen fra Allerød Nyt, 31/5 2011 >

Kunsten som katalysator for innovation
En gruppe medarbejdere fra Teknik- og Miljøområdet i Rudersdal Kommune har sammen med en skuespiller fra projekt ’Kunstgreb’ kickstartet en indsats for endnu bedre samarbejde på tværs af forvaltningens fem afdelinger.

Læs artiklen fra KTC, Teknik&Miljø, marts 2011 >

Hvorfor sidder der en måge i lys-skakten??
Fredag den 24. juni kl. 14-15 er der fernisering af 2 kunstværker af Frans van der Woude på Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek på Bartholins Allé.........
Læs artiklen fra samfundsvidenskab.au.dk, 21/6 2011 >

Kunstnere som katalysatorer for vækst
"Kunstnere har nogle krøllede hoveder som gør, at de kan stille spørgsmål på en ny og udfordrende måde. Det giver energi, muligheder og engagement", fortæller projektleder Pia Eccles Serup,

Læs artiklen fra DI Business, 24.01.11 >

En af de første » kunstgrebsinnovatører «
I efteråret modtog Henrik Billing i Vega, København, sit eksamensbevis som diplom-eksamineret kunstgrebsinnovatør. Skulle en læser nu tænke » kunstgrebs-hva-for-noget? « er det ikke så mærkeligt, eftersom Henrik Billing er en af de første i dronningeriget, som kan bryste sig af lige netop dén betegnelse.

Læs artiklen fra Bornholms Tidende, 10.01.11 >

Coloplast får hjælp af kunstnere
Medicovirksomheden Coloplast har inviteret utraditionelle gæster ind i selve udviklingsarbejdet af deres produkter, udviklerne har nemlig fået hjælp og inspiration fra en forfatter og en skuespiller.

Læs artiklen fra Helsingør Dagblad, 20/12 2010 >

Kunstnere skal sparke liv i dansk erhvervsliv
Kunstneriske kræfter kan skabe udvikling, vækst og innovation i dansk erhvervsliv. En ny uddannelse skal øge erhvervsmulighederne for danske kunstnere og bidrage med kreative løsninger i virksomheder og organisationer.

Læs artiklen fra Ugebrevet A4, 15.11.10 >

Ny uddannelse parrer kunstnere med virksomheder
Uddannelsesforløbet »kunstgreb« skal lære kunstnere at skabe innovation og nytænkning i danske virksomheder. Dansk Erhverv mener, uddannelsen er et stort skridt i den rigtige retning

Læs artiklen fra Børsen, 15.06.10 >